KRUŠEVLJANI SREĐUJU 11 ULICA

Izvor: Kurir, 30.Nov.2010, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUŠEVLJANI SREĐUJU 11 ULICA

KRUŠEVAC - Već puna dva meseca traju intenzivni radovi na uređenju kruševačkih ulica. Urađene su ulice JNA, Obilićeva, Kosovska, Gazimestanska, Vece Korčagina i Hajduk Veljkova, a trenutno se radi Pećka ulica. U planu su još ulice Save Miloševića, Šumadijska i Jug Bogdanova.

Ukoliko potraje lepo vreme, građevinari se nadaju da će tokom ove godine završiti svih 11 planiranih ulica. Iz NIP su za ove radove izdvojena 73 miliona, dok grad učestvuje sa 13 miliona dinara. U Direkciji za građevinu očekuju da radovi na prvoj fazi Pećke ulice budu završeni za desetak dana.

(R. B.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sredjuje se 11 ulica

Izvor: KruNet.net, 30.Nov.2010

Već puna dva meseca traju intenzivni radovi na uređenju kruševačkih ulica. Urađene su ulice JNA, Obilićeva, Kosovska, Gazimestanska, Vece Korčagina i Hajduk Veljkova, a trenutno se radi Pećka ulica. U planu su još ulice Save Miloševića, Šumadijska i Jug Bogdanova..

Nastavak na KruNet.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.