Kraj veze posle tri meseca: Raskinuli Maja i Savo

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2015, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj veze posle tri meseca: Raskinuli Maja i Savo

Voditeljka TV “Pinka” Maja Manojlović i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević razišli su se posle tri meseca strastvene veze, saznaje “Alo!”.

Izvor blizak ovom paru navodi da se njih dvoje i dalje vole i da će verovatno ostati bliski prijatelji u budućnosti, ali da su zbog niza nepredviđenih okolnosti morali za sada da stave tačku na ljubavnu romansu.

“Par >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << se razišao prijateljski, razlozi raskida nemaju veze s njihovom ljubavnom pričom, već s privatnim problemima izvan njihove veze. Maja je ovih dana okupirana negom člana porodice koji ima ozbiljan zdravstveni problem. Savo takođe ima mnogo poslovnih i privatnih obaveza, pa je ljubavna romansa pala u drugi plan. Veoma je moguće da će Savo zbog poslovnog angažmana uskoro morati da napusti Srbiju. Nakon ozbiljnog razgovora, njih dvoje su odlučili da se raziđu, a da li će u budućnosti ponovo biti zajedno, to sada niko ne može da zna”, prenosi sagovornik “Alo!”.

Podsetimo, Maja i Savo su se nedavno oglasili u magazinu Hello!, kada su oboje potvrdili da su u emotivnoj vezi, u kojoj su oboje presrećni.

“Maja mi je vratila osmeh na lice”, rekao je tada Savo za magazin Hello!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Raskinuli?

Izvor: Mondo, 23.Dec.2015

Voditeljka Pinka Maja Manojlović i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević nisu više zajedno..Foto: YouTube/montaža MONDO.. Izvor blizak paru rekao je listu "Alo" da se Maja i Savo i dalje vole i da će verovatno ostati bliski prijatelji u budućnosti, ali da su zbog niza nepredviđenih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.