Karadžić ima apsolutnu podršku

Izvor: B92, 14.Nov.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karadžić ima apsolutnu podršku"

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.

"Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina", izjavio je Milošević Tanjugu u Jagodini, gde je bio gost na tradicionalnoj manifestaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Plavo veče".

Prema MIloševićevim rečima, Fudbalski savez Srbije je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.

"Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogramon, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovim, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključhujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima", istakao je MIlošević.

On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice.

"Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne šuštinom", zaključio je Milošević.

Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji.

Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milošević: Karadžić ima apsolutnu podršku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Nov.2014

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je danas da aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije..."Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.