Kakav dan za debi, Savo bacio u vatru novi biser Partizana!

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za debi, Savo bacio u vatru novi biser Partizana!

Poznati su i sastavi timova druge utakmice polufinala Kupa Srbije.

Radnički i Partizan igraju još jednu utakmicu u ovoj sezoni, ovoga puta je u pitanju revanš meč polufinala Kupa Srbije.

Nakon prvog meča Partizan vodi sa 1:0, ali se revanš igra na "Čairu" gde su domaćini okarakterisali ovaj duel kao meč sezone.

Dobri poznanici Savo Milošević i Nenad Lalatović su odredili sastave za ovaj duel, evo za koga su se odlučili. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Radnički: Ristić, Đorđević, Pankov, Stojanović, Todorovski, Bondarenko, Crnomarković, Haskić, Grbić, Drinčić, Ranđelović.

Partizan: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović Strahinja, Urošević - Šćekić, Zdjelar - Tošić, Pavlović Lazar, Pantić - Rikardo.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan bolji od Radničkog, "večiti" u finalu Kupa

Izvor: RTS, 15.Maj.2019

Fudbaleri Partizana plasirali su se u finale Kupa Srbije, pošto su u revanš meču polufinala odigrali 1:1 sa niškim Radničkim. U finalu, koje se igra u Nišu 23. maja, igraju Partizan i Crvena zvezda. . Radnički je u Nišu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.