KO ĆE BITI SELEKTOR? Posle Piksija i Miloja, odustao i Milošević... Savo ima baš JAK razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 09:48

KO ĆE BITI SELEKTOR? Posle Piksija i Miloja, odustao i Milošević... Savo ima baš JAK razlog

Orlovi idu na američku turneju.

Ako ne mogu Dragan Stojković i Vladan Milojević, onda je jedino rešenje za selektora fudbalske reprezentacije Srbije - Savo Milošević. Međutim i ta opcija pada u vodu...

Prema saznanjima portala 24sedam bivši trener Partizana prihvatio je poziv da se preseli u Ujedinjene Arapske Emirate!

- Ugovor mu je od juna već u rukama i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do realizacije ostaje samo potpis dve strane - objašnjeno je.

Milošević je prethodnih nedelja pominjan kao kandidat uz Dragan Stojkovića Piksija i Vladana Milojevića, ali su oni i dalje pod ugovoroma sa Guangdžou "R&F"-om i Al Ahlijem.

U međuvremenu, dok se iščekuje konačna informacija o tome ko će povesti "Orlove" ka Mundijalu, reprezentacija će pod vođstvom Ilije Stolice od 21. februara biti na desetodnevnoj američkoj turneji.

Kvalifikacije za SP počinju u martu, Srbija još uvek nema selektora, nadamo ne još zadugo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.