Bijeljina: Ubijen otac fudbalera Save Miloševića

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 11.Jun.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina: Ubijen otac fudbalera Save Miloševića

Osamdesettrogodišnji Savo Milošević sinoć je u dvorištu porodične kuće u mjestu Glavičice u opštini Bijeljina ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića, saznaje Srna. Srna saznaje da je do ubistva došlo nakon svađe u dvorištu porodične kuće Milošević.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina Dragomir Perić izjavio je Srni da je sinoć oko 21.00 sati u mjestu Glavičice, opština Bijeljina, u dvorištu porodične kuće došlo do svađe između S.M. (83) i njegovog sina S.M. (58), nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, koga je pogodio u predjelu grudi.

On je dodao da je S. M. preminuo tokom transporta u bolnicu, koji su organizovale komšije, dok je policija uhapsila napadača, koji će nakon provedene kriminalističke obrade u toku dana biti predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina na dalje postupanje.

Pripadnici kriminalističke policije CJB Bijeljina izvršili su uviđaj, tokom kojeg je pronađena puška kojom je izvršeno ubistvo. Po nalogu tužilaštva bit će izvršena obdukcija tijela.
 
Izvor:Srna

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.