AKO SAVO ODLUČUJE: Evo da li će Tošić NAPUSTITI Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO SAVO ODLUČUJE: Evo da li će Tošić NAPUSTITI Partizan!

Crno-beli gostuju najvećem iznenađenje dosadašnjeg toka Superlige.

Fudbaleri Partizana u 22. kolu Superlige Srbije gostuju jednom od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka šampionata, TSC-u iz Bačke Topole.

Pred ovaj meč, trener crno-belih Savo Milošević mišljenja je da Parni valjak proitv TSC-a čeka veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispit.

- Bilo je teško protiv TSC u Beogradu iako je ekipa koja je došla iz nižeg ranga. Odmah su pokazali da imaju takmičarski mentalitet i kontinuitet. Pokazali su timski kvalitet pored individualnog koji imaju. Postali su ekipa za Evropu, a s obzirom da su pre nekoliko godina bili u trećoj jasno je da to nije slučajnost već proizvod kontinuiranog rada i razvoja - rekao je Milošević.

Šef struke Partizana smatra da njegovom timu ne manjka motivacije.

- Jesenas smo trošili dosta energije u Evropi pa smo imali problema u svakoj domaćoj utakmici posle Evrope. Probao sam da nateram igrače da razmišljaju kao ja, da svaku utakmicu u Superligi igramo kao da je evropska. Potrebna nam je takva energija i da na taj način gledamo sve rivale, počevši od TSC. Trudim se da ja ne dodajem dodatni pritisak na igrače koji već imaju tim što igraju za Partizan. Svaka utakmica je pritisak pa ne moramo i mi dodatni praviti. Igrači su svesni da je svaka tekma bitna i imaju svest da više nema opravdanja - istakao je proslavljeni as na klupi crno-belih.

Ono što prethodnih dana predstavlja "glavobolju" treneru Parnog valjka jesu ponude koje stižu na adresu Zorana Tošića. Kairat iz Kazahstana je najuporniji i čeka se definitivna odluka, odnosno, "signal" odobrenja iz Humske.

- To još nije gotovo, moja ideja je da probamo da ga zadržimo. Ali, ljudski kao trener i kao neko koga je Tošić mnogo zadužio od kad sam ovde, ako je njegova želja da ode, ja ga neću zaustavljati. On je zaslužio takav tretman i od mene i od kluba. On je neko ko nam je mnogo potreban i mnogo nam donosi, ali ne bih imao srca da ga zaustavim ako se dogovori da ode. Ja moram i u tome da ga podrzim. Svako koga nema bez njega se moze. To je fudbal. To pokazuje koliko su inostrani klubovi zainteresovani za naše igrače - kaže Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka legendardnog hokejaša Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Asano ne igra, Stevanoviću šansa u Senti

Izvor: MozzartSport.com, 22.Feb.2020, 10:42

Tri boda su osvojena, mreža sačuvana, prolećna premijera je bila rezultatski uspešna, s tim da u Partizanu nisu u potpunosti zadovoljni igrom protiv Radnika, zbog čega će gledati da i taj segment poprave u drugom kolu nastavka sezone. Prvi put u istoriji Parni valjak dolazi u Sentu, gde ga čeka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.