Savo jedva dočekao da završi sa Mančesterom, sada na realnije stvari!

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo jedva dočekao da "završi" sa Mančesterom, sada na "realnije stvari"!

Milošević nije bio razočaran izdanjem svojih igrača.

Trener Partizana Savo Milošević istakao je nakon poraza od Junajteda u Mančesteru da nije razočaran svojim igračima, te da je razlika između dve ekipe dosta primetna.

"Kod mene nema razočarenja. Čestitke Mančesteru, ovo su druge brzine i jako je teško bilo odgovoriti na prvu ekipu Mančestera na ovom terenu koji je još brži nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << naš. Možda se i nismo najbolje snašli, ali nemam šta da zamerim momcima koji su dali sve od sebe. Mislim da smo mogli kvalitetnije da odigramo, ali je dosta stvarili uticalo da smo imali malo više grešaka", izjavio je posle meča Milošević za RTS.

Strateg "crno-belih" apostrofirao je prva dva gola koje je njegova ekipa primila.

"Ta prva dva gola smo praktično poklonili. Iako smo ušli u utakmicu i smirili ih u prvih 15 minuta, što je bio prvi cilj, nismo uspeli da zadržimo koncentraciju. U ovakvim utakmicama ovakvi protivnici ne praštaju ništa. Jedno veliko iskustvo za nas, za moje momke, pre svega da su mogli da se bore sa ovakvim protivnikom i da vide koji je to fudbal koji mora da se igra. S druge strane jako sam zadovoljan što smo konačno završili sa Mančesterom i što možemo sad da izbacimo Mančester iz glave, da se fokusiramo na stvari koje su za nas najvažnije", dodao je trener Partizana.

Šanse Partizana da se plasira u nokaut rundu LE su smanjene, ali i dalje prilično realne.

"Sa AZ Alkmarom smo se izmerili i oni su evidentno fantastična ekipa, to sad svi znaju, ali su šanse realnije. Daćemo sve od sebe u te dve utakmice, da probamo da osvojimo šest bodova i vidimo da li će to biti dovoljno. Ono što je za nas još bitnije jeste liga u kojoj smo mogli daleko bolje. Kad sve saberem, što se tiče Lige Evrope od juna, kroz šta smo sve prošli i gde smo sada, mogu samo da budem zadovoljan. Ali Superliga mora biti bolja. Barem smo završili sa Mančesterom, pa sad možemo da se okrenemo realnijim stvarima za nas", zaključio je Milošević.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milošević: Nisam razočaran, ovo su ipak druge brzine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, posle poraza od Mančester Junajteda u Ligi Evrope, rekao je da nema šta da zameri svojim igračima i da nije razočaran...Junajted je sinoć na Old Trafordu pobedio Partizan sa 3:0, u četvrtom kolu grupe L LE..."Kod mene nema razočarenja. Čestitam Mančesteru,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.