Izvor: MozzartSport.com, 03.Avg.2021, 20:25

Savo Milošević pravi novog Sadika, Olimpiji stigao špic iz Rome

Pojačanje dva dana pre prve utakmice dvomeča sa Santa Klarom

Ljubljanska Olimpija je na startu kvalifikacija za Ligu konferencija u najmanju ruku bila napadački bleda protiv maleteške Birkikare. Samo tri udarca u okvir gola i jedan lopta u protivničkoj mreži upalili su alarme, naročito jer je rival u pretposlednjoj rundi kvalifikacija znatno ozbiljnija ekipa Santa Klare, a u poslednjoj potencijalno Partizan.

Svestan je i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Savo Milošević da će u slučaju da njegova ekipa ponovi igru iz prethodnog dvomeča teško nastaviti evropski put, a dva dana pre prve utakmice na Pirinejskom poluostrvu dobio je pojačanje u ofanzivnoj liniji. U Ljubljanu je stigao 19-godišnji senegalski špic Lamin Tal, a činjenica da je Afrikanac i da je pristigao iz Rome automatski asocira ne Umara Sadika.

Sadik je stigao u Partizan krajem marta 2019. godine, baš u vreme kada je Milošević predvodio crno-bele. Upravo je pod njegovom dirigentskom palicom odigrao 48 duela za Partizan postigavši 21 i namestivši 19 golova. Kao proslavljeni golgeter, Milošević je očigledno umeo da radi sa tada 22-godišnjim Sadikom, a nešto slično očekuje se od njega i u novom klubu. Dakle, da od Tala pokuša da napravi ubojitog napadača.

Prošle sezone na 29 nastupa za Rominu Primaveru upisao je devet golova i tri asistencije. Učestvovao je u golovima omladinskog tima Vučice u proseku na svakih 168 minuta. Videćemo hoće li ga baciti u vatru već tokom dvomeča sa portugalskim predstavnikom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.