Venčali se Bane Popović i Sanja Jovićević

Izvor: Dzungla.org, 19.Jan.2013, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Bane Popović i Sanja Jovićević

Sanja Jovićević i Branimir – Bane Popović tajno su se venčali na Jahorini, otkriva magazin „Stori“. Poznati crnogorski glumac stariji je od svoje izabranice 21 godinu, pa se tako ovaj par našao među slavnim bračnim partnerima sa velikom razlikom u godinama.
Sanja i Bane: Slavlje je bilo u hotelu “Vučko” u krugu najbližijih prijatelja

Dvadesetčetvorogodišnja glumica Sanja Jovićević i njen dvadeset jednu godinu stariji kolega Branimir – Bane Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << venčali su u novogodišnjoj noći na Jahorini, prenosi magazin „Stori“. Slavlje je održano u hotelu “Vučko” u krugu najbližih prijatelja.
- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira – izjavio je nedavno glumac.
Među domaćim glumica ima brojnih primera koji pokazuju da razlika u godinama ne predstavlja nikakvu prepreku za skladan i srećan brak.
Voja Brajović i Milica Mihajlović

Milica Mihajlović (41) i Voja Brajović (64)
Glumac Voja Brajović oženio se 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihajlović, koja mu je pre deset godina rodila sina Relju. Glumica ne nosi suprugovo prezime, a to objašnjava rečima: “Mi smo Milica i Voja, Reljini roditelji.”
Svetozar Cvetković i Jelena Đokić

Jelena Đokić (36) i Svetozar Cvetković (55)
Ljubav se rodila 2000. godine u Budvi tokom festivala “Grad teatar”, kada su zajedno radili predstavu “Višnjik”. U junu 2007. postali su roditelji male Klare, a juna ove godine su dobili i sina.
Jelena i Slobodan Ćustić

Slobodan (54) i Jelena Ćustić (32)
Slobodan i Jelena dobiće u julu treće zajedničko dete. Glumac u braku sa Jelenom ima dvojicu sinova, trogodišnjeg Vasilija Vida i jednogodišnjeg Tanasija, a sada priželjkuje kćerku. Iz prethodnog braka glumac ima sinove Nikolu (32) i Ljubomira (28).
(Izvor: Blic)
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Svadba na pjenu od mora

Izvor: Mondo, 19.Jan.2013

Venčali se glumci koji u popularnoj seriji tumače uloge Martina i Bojanu...Glumci Branimir Popović i Sanja Jovićević, koje publika gleda u seriji "Budva na pjenu od mora", venčali su se tokom proteklih praznika, piše časopis "Stori"...Par je u vezi već godinu i po dana, a isti časopis nedavno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.