(VIDEO) Prvo javno obraćanje nove voditeljke Ane Sević prekinuo Saša Popović - Grand je moja kuća

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 15:21

(VIDEO) Prvo javno obraćanje nove voditeljke Ane Sević prekinuo Saša Popović - "Grand" je moja kuća

Evo kako je došlo do ove saradnje.

Sanja Kužet zbog trudnoće neće nastati da vodi sezonu u "Zvezdama Granda" kao voditeljka.

Dugo je trajala neizvesnost oko toga ko će je zameniti, a produkcijski tim je doneo odluku da to bude pevačica Ana Sević, ranija učesnica "Zvezda Granda".

Ana se pojavila pred studiom u Košutnjaku, i stala pred kamere portala Srbija Danas.

- Osećaj je divan. Imam osećaj kao da sam juče ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila, a ne pre deset godina! Ja ovu scenu jako volim i ovde se osećam kao kod kuće. Nisam planirala da se vratim, ali me je Saša pozvao. To je bio poziv koji se ne odbija. Ovaj posao jedino ja mogu da radim, Grand je moja kuća i jedna prekretnica u mom životu, šest godina sam radila taj posao. I moj suprug je bio oduševljen, jer smo pravi tim - rekla je ona, a onda se u priču umešao i Saša Popović, koji je potvrdio Anine reči.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/O.T.
Pogledaj vesti o: Sanja Popović,   Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova voditeljka Zvezda Granda je ona: Saša Popović najavio promene, Ceca neće biti prisutna

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Feb.2024

Nova voditeljka Zvezda Granda je poznato lice koje volite. Voditeljka Sanja Kužet otišla je na trudničko bolovanje a nova voditeljka Zvezda Granda biće Ana Sević, a pored toga, danas snimanju neće prisustvovati čak dva člana žirija. Kako je Popović rekao, Svetlana Ceca Ražnatović nije došla...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.