Sanja Jovićević: Često poželim da sam ponovo trudna

Izvor: Story, 08.Feb.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja Jovićević: Često poželim da sam ponovo trudna

Obuzeta najnežnijim emocijama, glumica Sanja Jovićević prvi put nakon prorođaja otkriva koliko se promenila od kada je postala mama devojčice Sofije i navodi koliko joj u roditeljskim obavezama pomaže suprug i kolega Branimir Bane Popović

Sanja Jovićević, foto: Anes Lekić za studio Lasso

Ulogom Bojane Bačić u gledanom serijalu Budva na pjenu od mora Sanja Jovićević (26) za kratko vreme stekla je simpatije gledalaca širom regiona i postala >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je jedna od najpopularnijih crnogorskih glumica. Srce atratkvine brinete pre skoro pet godina osvojio je njen kolega Branimir Bane Popović (47), a njihovu bračnu idilu 11. jula 2013. godine upotpunilo je rođenje ćerke Sofije. Mlada umentica vredno je radila do poslednjih dana trudnoće, pa danas s posebnom emocijom gleda epizode TV sage o porodici Bačić koje je snimala dok je bila u drugom stanju.

- Osećam se fantastično dok gledam sebe u seriji s trudničkim stomakom i odmah poželim da ponovo ostanem u drugom stanju. Najčešće mi skoro svi prigovaraju kako sam mršava i da moram više da jedem, što nije bio slučaj u periodu dok sam bila u drugom stanju. Naravno, malo se šalim. Trudnoću pamtim kao skup divnih osećanja blažanstva i sreće – govori Sanja, koja veruje da su joj se roditeljska uloga dogodila u pravom trenutku.

- Verujem u to kako je najbolji period za majčinstvo onda kada osetite da je to moguće. Odjednom se sklope sve okolnosti, a pre svega mora da postoji ljubav kao pokretač života na zemlji. Kada je reč o meni, sve ove oklnosti o kojima govorim, poklopile su se baš pre nešto više od dve godine i kao njihov rezultat došla je na svet jedna prekrasna devojčica. Svakodnevno me osvaja svojom radošću, igrom, čistotom duše i neizmernom količinom ljubavi – ističe glumica, koja se uspešno snalazi u prvim godinama majčinstva i ne dozvoljava da zbog toga ispaštaju njene poslovne obaveze.

- Nisam imala nikakvih problema sa usklađivanjem profesionalnih i porodičnih obaveza. Uvek su tu bake, tetke ili strine koje su uskakale da pomognu kada god je to bilo potrebno. Naravno, ogromna pomoć dolazi i od strane mog supruga za kog nema tajni kada je reč o bebi. Ako postoji nešto što je sveto, onda je to je majčinstvo. Ne postoji ni jedan segment života koji je važniji, uzvišeniji i lepši od toga – kaže ponosna mama, kojoj je uloga u seriji Budva na pjenu od mora bila odskočna daska na početku karijere.

- Kako je na snimanju vreme odmicalo strah od nepoznatog bio je sve manji, a zadvoljstvo postignutim sve veće. Tome je umnogome doprinelo okruženje u kom sam radila, moje kolege i ostali deo ekipe. Problemi, koji su uvek pristuni, lagano su bili potisnuti u drugi plan, ili čak zaboravljeni, a ostalo je samo divno sećanje na kompletan projekat i ljude koji su me orkuživali. Bio je to period mog ubrzanog glumačkog sazrevanja – kaže glumica koja je zahvaljujući svom iskustvu uspešno prevazišla prve zamke svoje profesije.

- U glumi sam pre svega zbog ljubavi prema ovom pozivu i ona nikada nije bila dovedena u pitanje. Postoje periodi kada zapadnete u krizu, pojave se razni problemi, ne znate šta da radite sa samim sobom. Ne znate gde vam je ruka, a gde glava, ali na sve to gledam kao na proces koji je neminovan u stvaranju jedne uloge, i znam da će nakon toga sve biti na svome mestu. Nažalost, mojim kolegama i meni ne pružaju se stalno prilike da radimo, ali imam sreću što sam član ansambla Gradskog pozorišta u Podgorici – zaključuje Sanja.

Piše: Danilo Mašojević
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.