Pantić: Sve nas oduševile svojim rešenjima

Izvor: Beta Video, 21.Apr.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantić: Sve nas oduševile svojim rešenjima

BEOGRAD - Dr Sanje Popović Pantić predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, rekla je da ``ovogodišnji Dan devojčica u IKT-u je, za razliku od prethodnih koji su uključivali samo posete devojčica kompanijma, bogatiji za još jedan vid promocije kreativnosti i talenta devojčica sedmog i osmog razreda osnovnih škola u Srbiji a to je veština korišćenja web tehnologija u prezentaciji preduzetničkih ideja. One su, naime, imale zadatak da naprave tutoriale na temu „kako da zaradim džeparac na kreativan način“ i sve nas oduševile svojim rešenjima``. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Telenor Dan devojčica u IKT-u

Izvor: Scandal.rs, 21.Apr.2016

Ingeborg Ofsthus, generalna direktorka Telenora Srbije i dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, poželele su dobrodošlicu predstavnicama ministarstava, društveno odgovornih kompanija, kao i ambasadorkama, poznatim jutjuberima, devojčicama iz osnovnih škola i drugim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.