NI MAJA NI ANĐELA, ONA JE SLEDEĆA ZVEZDANOVA DEVOJKA?! Uhodi ga po imanju: Zaljubljena je u njega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 11:57

NI MAJA NI ANĐELA, ONA JE SLEDEĆA ZVEZDANOVA DEVOJKA?! Uhodi ga po imanju: "Zaljubljena je u njega!"

Zadrugarka raskrinkala njene namere pred svima za crnim stolom?!

Lepi Mića organizovao je "Igru istine", a jedno od pitanja je postavio Anastasiji Stanojević Palčici.

- Šta se dešava između tebe i Bilala? - pitao je Mića.

- Ništa, imamo zadrugarski odnos. Ja sam sa Markom 24 sata zajedno i to je to. Čula sam priče neke, ali to su priče devojaka koje se lože na njega, a dobile su nogu. Ja se ne družim, ne ogovaram i nikome >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ništa ne radim iza leđa - rekla je ona.

- Sanja, od 1 do 10 zašto je Miljana Popović odvratna devojka? - pitao je Mića.

- Mislim da je ljigava, Prilagođava se kako se drugi ophode prema nekome, pa i ona. Ja je ne doživljavam kao odvratnu, ali kao ljigavu - odgovorila je Grujićeva.

- Ona je zaljubljenja u Zvezdana Slavnića i Bubi ne postoji. Ona sve što radi radi zbog sebe. Izdanja kakva je imala u poslednje vreme nikad nije imala. Znam da se raspituje kome si (Zvezdan) prišao, kome si namignuo i to slično kod mene. Misli da je tvoje sledeća stanica posle Maje, to je ona rekla, a ja sam poznata da nikad ne lažem - govorila je Palčica.

- Nemam komentar, svi znaju da Palčica laže i izmišlja - dodala je Popovićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.