Mirna i povučena Sanja Kužet POBACALA papire po sceni! Na HAOS u Grandu urgentno reagovao Popović

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 11:52

Mirna i povučena Sanja Kužet POBACALA papire po sceni! Na HAOS u "Grandu" urgentno reagovao Popović

Nesmirena reakcija poznatog TV lica!

Atmosfera na snimanju muzičkog šou programa ''Zvezde Granda'' iz dana u dan sve je bolja!

Tako je na jučerašnjem snimanju kompletan žiri, na čelu sa voditeljkom Sanjom Kužet, poludeo uz pesmu ''Afrika'' Slađe Allegro, koju je izvodila jedna takmičarka, ponovo, nakon svog regularnog nastupa.

Sanja je stajala a sceni, a već uz prve taktove pesme, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenula da đuska, a kako je vreme odmicalo, voditeljka je počela da skače i baca papire!

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) on Oct 23, 2020 at 11:54am PDT

Pored scene su u njenom ritmu đuskali i Viki Miljković i Marija Šerifović koja je sve vreme uzvikivala ''Ajmo Sanja'', dok se Saša Popović popeo na sto i nazdravljao kiselom vodom!

Koliko je bila dobra atmosfera govori i to da je muzički direktor Aleksandar Milić Mili u naletu dobre energije pružio ruke ka Saši Popoviću koji mu je skočio u naručje, a zatim ga nosio ka sceni.

Šta se sve događalo u međuvremenu i gde su završili Popović i Mili, saznaćete u jednoj od narednih epizoda ''Zvezda Granda''!

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on Oct 26, 2020 at 1:27pm PDT

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.