Dva ženska udruženja potpisala Memorandum o saradnji

Izvor: DobreVesti.rs, 18.Okt.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva ženska udruženja potpisala Memorandum o saradnji

BEOGRAD - Udruženje poslovnih žena Srbije i Udruženje Žena na prekretnici ozvaničila su saradnju, potpisivanjem Memoranduma o saradnji.

 
Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić i predsednica udruženja Žene na prekretnici Miroslava Perišić zvanično su potvrdile spremnost i volju da sarađuju na zajedničkom cilju ekonomskog osnaživanja žena i smanjenja rodnog jaza na tržištu rada.

“Za razliku od brojnih drugih memoranduma o saradnji koji se prvo potpišu, a onda se pronalaze načini kako da se sarađuje, mi smo prvo počeli da sarađujemo, a onda potpisali Memorandum o saradnji”, navela sa Popović Pantić.

Posle svečanog potpisivanja Memoranduma...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.