Sofija iz Niša ređa uspehe u klizanju

Izvor: Megafon.co, 20.Feb.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija iz Niša ređa uspehe u klizanju

Sofija Rodić, osmogodišnja Nišlijka osvojila je prvo mesto na Međunarodnom takmičenju Alpe Adria Trophy u Sarajevu – „Bila je prva u trci na 222 m,333 m i na 500 m“, kaže njen otac Petar Rodić. Bilo je još takmičara iz Srbije, tačnije iz Beograda, ali u svojoj kategoriji, Nišlijka Sofija bila je jedini predstavnik Srbije.
Sofija Rodić
Foto: Saša Đorđević

>> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << „Došla je na red i ta zlatna medalja za koju je toliko imala i volje i želje“, kaže njen otac Petar i dodaje:  „Ona je presrećna, oduševljena je… Jednostavno, svojim radom je napravila nešto što je i nas iznenadilo, mogu tako da kažem. Ne bi tako kvalitetno klizala da SC Čair nije izašao u susret i dao joj niško Klizalište kad god nam je trebalo.“
Sofija jednom nedeljno trenira u Beogradu  sa trenerom Miodragom Popovićem u klubu Intro Line. A naredna takmičenja na kojima planira da učestvuje biće u Segedinu i u Celju krajem marta.
 

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Novo zlato u brzom klizanju za malenu Sofiju iz Niša

Izvor: juGmedia, 21.Feb.2018, 13:39

Osmogodišnja Sofija Rodić, koja je prošlog proleća postala prvi stanovnik Niša sa osvojenom medaljom u brzom klizanju na medjunarodnom takmičenju, ponovo je u svoj rodni grad donela medalju a ovoga puta je to zlato sa Alpe adria kupa u Sarajevu...Sofija se nadmetala u trci na 222 metra, 333 metra...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.