Saša Đorđević - Čovek koji će šokirati svet?

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Đorđević - Čovek koji će ''šokirati svet''?

Snažno su odjeknule reči srpskog selektora.

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se ovih dana na Kopaoniku za nastup na Svetskom prvenstvu u Kini koje počinje 31. avgusta.

I dok se Amerikanci suočavaju sa sve većim brojem otkaza pozvanih igrača u njihov nacionalni tim, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević može ovog leta da računa na najjače snage, izuzimajući centra Ognjena Kuzmića, koji se oporavlja od teških povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u saobraćajnoj nesreći.

Mnogi reprezentaciju Srbije vide kao jednog od glavnih favorita za jednu od medalja, od toga ne beži ni naš selektor, koji je u izjavi za američki ''The Lines'' nagovestio da bi Srbija mogla i Amerikancima da napravi problem.





''Učiniću sve što mogu da budem čovek koji će šokirati svet'', poručio je Đorđević.

Uveren je da će, bez obzira u kom sastavu budu igrali, Amerikanci imati 12 vrhunskih igrača, ali ga to ne plaši, jer čvrsto veruje u kvalitet našeg nacionalnog tima.

Ono što mu za sada pravi probleme jeste to što na pripremama još uvek ne može da računa na igrače iz NBA lige, sve do avgusta.





''Amerikanci bi trebalo da ih puste da treniraju. Ipak, mnogi NBA timovi su uložili dosta novca u igrače i ne žele da rizikuju sa povredama. Ali, oni moraju da budu spremni, što je kontradiktorno'', naglasio je Đorđević.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.