Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA ĐORĐEVIĆ: Opet je tu ‘crv’, ponovo me je uhvatila strast za košarkom!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije i novi trener Panatinaikosa Aleksandar Đorđević rekao je da nacionalni tim neće trpeti zbog svog novog posla.

Aleksandar Đorđević najavio je da će celo leto posvetiti radu sa reprezentacijom koja se priprema za Eurobasket u septembru i da će zbog toga propustiti početak sezone u Panatinaikosu.
- Imao sam u ugovoru sa Košarkaškim savezom Srbije da mogu da preuzmem klub, a budite sigurni da reprezentacija neće >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << trpeti zbog toga. Sve smo u Atini već sredili, ostalo je još da odem na nekoliko sastanaka, da završimo detalje o početku sezone bez mene. Vratio mi se taj ‘crv’, ponovo me je uhvatila strast za radom. Željan sam košarke – rekao je Đorđević.
Đorđević je otkrio ko ga je savetovao prilikom preuzimanja novog kluba, kao i zašto je izabrao da predvodi baš PAO.
- Nas su veliki treneri, uključujući i Dudu Ivkovića, savetovali da ne preuzimamo klubove u toku sezone, tako da to nisam želeo. Sačekao sam kraj sezone i odlučio da prihvatim ponudu grčkog velikana. Panatinaikos je veliko, istorijski ime, klub u kojem je Željko Obradović ostavio bezgraničan trag. Sve to mi imponuje i sa velikim entuzijazmom idem tamo – objasnio je Saša Đorđević.
The post SAŠA ĐORĐEVIĆ: Opet je tu ‘crv’, ponovo me je uhvatila strast za košarkom! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.