Proglašeni pobednici foto konkursa Niš na evropskom putu

Izvor: Medijski istraživački centar, 09.Maj.2011, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeni pobednici foto konkursa Niš na evropskom putu

Fotografija 'Pejšn' (Patience) autora Aleksandar Z. Dimitrijevića osvojila je prvu nagradu na foto konkursu 'Niš na evropskom putu' organizovanom povodom Dana Evrope.
Fotografije 'Kucnuo je čas' i 'Odlučno napred' autorki Marine Krstić i Nevene Ćirić osvojile su drugu i treću nagradu.
O nagradama na foto konkursu odlučivao je žiri u sastavu Saša Đorđević (fotoreporter agencije Beta), >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << Dušan Mitić Car (fotoreporter Večernjih novosti) i Julijana Nikolova (fotoreporter agencija Sofija pres iz Bugarske) dok je četvrti član žirija bila publika koja je glasala na sajtu www.mic.org.rs
Prva nagrada foto konkursa je četvorodnevni boravak u Rimu za jednu osobu, druga nagrada je digitalni ram za sliku i treća nagrada je propusnica za „Filmske susrete“ u Nišu.
Medijski istraživački centar dodelio je besplatnu obuku u školi podvodne fotografije autoru fotografije koja je osvojila najveći broj glasova na sajtu www.mic.org.rs . Nagradu je dobio Branislav Ignjatović za fotografiju 'Slavna prošlost i nada u novu budućnost' koja je dobila 15.751 glas.
Na sajtu www.mic.org.rs posetioci su glasali 41.392 puta.
Konkurs „Niš na evropskom putu“ organizuju povodom „Dana Evrope“ Francuski institut Niš, Niški kulturni centar i Media centar Niš uz podršku Medijskog istraživačkog centra.




Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.