Ponosni Đorđević: Ako mene pitate, ja bih Španiju u polufinalu!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2014, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponosni Đorđević: Ako mene pitate, ja bih Španiju u polufinalu!

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Posle najveće pobede u dosadašnjem toku Mundobasketa i novog plasmana u polufinale, selektor Saša Đorđević nije mogao da sakrije sreću zbog ostvarenog uspeha.

"Ovo je bila odlična utakmica. Igrali smo pametno i ovo je bitna utakmica za sve. Kod nas nije košarka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo sport. Mi to gledamo na drugačiji način. Čestitam svim igračima. Igrali smo čvrsto, igrali smo koncetrisano svih 40 minuta. Nismo imali izgubljene lopte i ishitrene šuteve. Odbranili smo sjajno njihove kontre, tu su najbolji, uz Španiju", prve su reči selektora Đorđevića na konferenciji za štampu, a zatim je dodao:

"Kada sam preuzeo mesto selektora, cilj mi je bio da se vratimo na staze osvajanja medalje. Kao što sam rekao, košarka je nešto posebno u Srbiji. Svi su imali veliku volju da igraju za reprezentaciju, ovo nam je bilo potrebno, kao košarkaškoj zemlji. Sada razmišljamo o narednoj utakmici".

Sada su na redu ili Španija ili Francuska...

"Potrebno je da analiziramo narednog protivnika. Mi nemamo tu aroganciju da kažemo koga pre želimo. Biće nam čast da igramo protiv bilo koga. Ako mene lično pitate voleo bih da to bude Španija. Ako želimo da budemo najbolji, moramo da pobedimo najbolje".

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Đorđević: Ako mene pitate, ja bih Španiju u polufinalu!

Izvor: Press, 10.Sep.2014

Posle najveće pobede u dosadašnjem toku Mundobasketa i novog plasmana u polufinale, selektor Saša Đorđević nije mogao da sakrije sreću zbog ostvarenog uspeha.. "Ovo je bila odlična utakmica. Igrali smo pametno i ovo je bitna utakmica za sve. Kod nas nije košarka samo sport. Mi to gledamo...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.