Izvor: Medijski istraživački centar, 17.Avg.2011, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje izložbe “Foto izazov Sokobanja 2011″

Finale fotkonkursa 'Foto izazov Sokobanja 2011' zakazano je za nedelju 21. avgusta u 20 sati kada će 40 najboljih fotografija biti predstavljeno publici na izložbi u Galeriji legatu Miluna Mitrovića. Tema ovogodišnjeg fotokonkursa bila je 'Sokobanja zauvek tvoja' a tokom konkursa pristiglo je više od 150 radova.
Članovi žirija Saša Djordjević iz Niša, Vladimir Gogić iz Smedereva i Darko Dozet iz Novog Sada, inače učesnici nedavno održane 'Foto video kolonije Sokobanja 2011" imali su težak zadatak da od mnoštva odličnih fotografija odaberu 40 najkreativnijih koje će biti predstavljene publici. Tokom svečanog otvaranja biće proglašene 3 prvoplasirane fotografije čiji će autori biti novčano nagradjeni.  Nagradni fond je ove godine uvećan za 10.00 dinara, pa je tako prva nagrada 30.000, druga 20.000 a treća 10.000 dinara.
Organizator fotokonkursa i same izložbe je Organizacija za turizam, kulturu i sport Sokobanja koja će fotografije koristiti u promotivne svrhe.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.