Novi transfer srpskog centra, ali ostaje u ACB ligi (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 10:19

Novi transfer srpskog centra, ali ostaje u ACB ligi (foto)

Prelazak je i zvanično potvrđen.

Povremeni reprezentativac Srbije Dejan Kravić, koga je u nacionalni tim Saša Đorđević prvi put pozvao još 2014. godine, sada je već veoma iskusan igrač sa dugogodišnjom internacionalnom karijerom.

U septembru će proslaviti 30. rođendan, ali biće i na novom košarkaškom početku, ovoga puta u - San Pablo Burgosu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
On je prošle sezone branio boje Obradoira u španskoj ACB ligi, gde je ostvario vrlo zapažen učinak od 13.2 poena i 6.4 skokova u proseku, što je očigledno zapalo za oko ljudima iz Burgosa koji su ovog leta odlučili da ga angažuju.

Ovaj transfer je jutros i zvanično potvrđen od strane sada već bivšeg Kravićevog kluba.

Kravić je u dosadašnjoj karijeri branio boje grčkog Retimna, belgijskog Ekscelsiora, zatim Panioniosa, italijanskog Virtusa iz Bolonje, pre nego što je stigao u Španiju prošle godine.

-

-

📝 Dejan Kravic no continuará en el Monbus Obradoiro tras el acuerdo alcanzado con el jugador y el @SanPabloBurgos.

El club desea mucha suerte al jugador en su futuro profesional y personal. Good luck, @dkravic11! pic.twitter.com/YopPS8Zmrt

— OBRADOIRO CAB (@OBRADOIROCAB) July 21, 2020
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dejan Kravić menja tim, ali ostaje u Španiji

Izvor: RTS, 21.Jul.2020

Srpski reprezentativac Dejan Kravić karijeru će nastaviti u španskom San Pablo Burgosu, objavio je njegov dosadašnji klub Obradoiro. . Kravić je u prošloj sezoni beležio više nego solidne brojke za ACB ligu – prosečno je beležio 13,2 poena i 6,4 skokova po utakmici...Dobre...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.