Micov: Đorđeviću sam na raspolaganju!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Dec.2013, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov: Đorđeviću sam na raspolaganju!

Vladimir Micov se nije naigrao u reprezentaciji. Prvo nije bio pozivan, posle je imao problema sa povredama, sa odazivanjem…
(FOTO: N. Negovanović)
Možda se to promeni sa sve evidentnijim dolaskom Saše Đorđevića na mesto selektora Srbije.
- Super vest! Ja sam na raspolaganju selektoru, ali sačekajmo da sve bude zvanično. Nadam se da će Saša da me pozove ukoliko bude razgovarao sa svim potencijalnim reprezentativcima pre početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << priprema.
SALETA SVI POŠTUJU
Aleksandar Đorđević kao selektor. Pitanje za Miloša Teodosića, čoveka koji se uvek stavljao na raspolaganje državnom timu.
- Đorđević ima veliko poštovanje među nama igračima i narod ga voli i poštuje. Mislim da bi to bio dobar potez. Takođe bi se osvrnuo i na šest godina saradnje sa Dudom Ivkovićem. Imali smo i uspona i padova, ali kada podvučemo crtu, bili smo uspešni – dodao je Teodosić.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.