Liberalan pristup selektora Saše Đorđevića: Seks dozvoljen u karantinu

Izvor: B92, 21.Avg.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liberalan pristup selektora Saše Đorđevića: Seks dozvoljen u karantinu

Od sada naši košarkaši moći će da imaju seks za vreme priprema i na takmičenjima, jer im je to omogućio selektor Saša Đorđević.

U nekadašnjoj Jugoslaviji u kampu košarkaške reprezentacije osim igrača niko nije smeo da uđe. Supruge i telefoni su bili najstrožije zabranjeni. Nova vremena, donela su i neka nova pravila.

“Sale je uveo praksu da košarkaši tokom bazičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priprema primaju posete porodice i devojaka, tako da ne manjkaju ni ljubavne emocije, ni strast. Danas je igračima potreban period relaksacije tokom priprema i da iz te opuštajuće atmosfere dovedeš tim do situacije da na takmičenju pokaže svoj maksimum”, izjavio je Goran Grbović.

Ovakav liberalan koncept našeg selektora nije bez rezultata, pokazuje drugo mesto na svetu koje su osvojili prošle godine.

Da li to znači da je seks rešenje za naš sport? Saznajte u prilogu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tajna uspjeha srpske košarke leži u seksu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2015

Od sad će srpski košarkaši moći će da imaju seks za vrijeme priprema i na takmičenjima, jer im je to omogućio selektor Saša Đorđević...U nekadašnjoj Jugoslaviji u kampu košarkaške reprezentacije osim igrača niko nije smio da uđe. Supruge i telefoni su bili najstrožije zabranjeni. Nova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.