Kompanija MK Group i Saša Djordjević u novoj humanitrnoj akciji

Izvor: Beta OMS, 19.Feb.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija MK Group i Saša Djordjević u novoj humanitrnoj akciji

Sjenica, 19. februar 2015. – Đaci osnovne škole „Sveti Sava“ iz Peštera blizu Sjenice, imaće priliku da se raduju u narednom periodu, a sve zahvaljujući MK Group na čelu sa Miodragom Kostićem, koji su obezbedili improvizovani bioskop u jednoj od učionica ove osnovne škole. Prilikom dodele donacije u prostorijama škole, sa đacima se družio naš istaknuti sportista Aleksandar Saša Đorđević.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Donacija UNICEF i MK Grupe školi u Barama

Izvor: SandzakPress.net, 20.Feb.2015, 10:39

Sjenica – Nacionalni ambasador UNICEF-a u Srbiji Aleksandar Đorđević i vlasnik MK Grupe Miodrag Kostić donirali su danas Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Barama odjeću, sportsku opremu i improvizovani bioskop u jednoj od učionica. Đorđević je tom prilikom rekao da je osnovni zadatak UNICEF-a...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.