KRAJ: Saša Đorđević napustio Virtus

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 14:35

KRAJ: Saša Đorđević napustio Virtus

Najavljivana odluka.

Aleksandar Đorđević nije više trener Virtusa. Klub iz Bolonje je saopštio da neće produžiti saradnju sa nekadašnjim selektorom Srbije koji je doneo Virtusu titulu šampiona Italije.

Najveći derbi prvog kola EP biće odigran večeras (21.00) u Minhenu. Svetski šampioni i po kvalitetu najjača selekcija na EURO Francuska igra protiv Nemačke, koja je uvek među favoritima i igra na domaćem terenu. Kvota na Francuze je 2,85, na Nemce 2,90, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na iks 3,00, a na GG3+ 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Nemačka.

Đorđević je stigao u Bolonju u proleće 2019. godine i sa završetkom plej-ofa u Italiji mu je istekla saradnja sa čuvenim klubom. Slavni košarkaš je sa Virtusomosvojio i FIBA Ligu šampiona, a ove sezone nije uspeo da izbori plasman u Evroligu, pošto je eliminisan u polufinalu Evrokupa od Uniksa.

Glavni kandidat za Đorđevićevog naslednika je Serđo Skariolo koji trenutno obavlja ulogu jednog od pomoćnih trenera u Toronto Reptorsima i selektor je Španije.

" Grazie Sasha,

grazie per le soddisfazioni e per le vittorie raggiunte insieme. La notte di Anversa e la conquista del 16° Scudetto sono ricordi indelebili che rimarranno per sempre nella storia di questo glorioso Club. "

🙏

➡️ https://t.co/S2CCmy02or pic.twitter.com/vJVYwQdujH

— Virtus Segafredo Bologna (@Virtusbo) June 15, 2021

Đorđević je nedavno slovio nezvanično kao kandidat za novog trenera Partizana, a uskoro će biti jasnije da li je sve bilo samo trač ili ima istine u takvim navodima.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.