Istorijski triatlon Nišlije Saše Đorđevića

Izvor: NTV.rs, 12.Sep.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski triatlon Nišlije Saše Đorđevića

Nišlija Saša Đorđević ostvario je verovatno jedinstven sportski podvig na svetu! On je svojevremeno dva puta preplivao kanal La Manš, pojedinačno kao prvi Srbin, i u štafeti, a sada je svoju ogromnu mentalnu i fizičku snagu oprobao kroz neverovatan triatlon.
Đorđević je ovaj poduhvat počeo 7. septembra, tako što je iz Dovera u Engleskoj do francuske obale preplivao La Manš, za šta >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << mu je bilo potrebno 18 sati i 40 minuta. Potom je biciklom prevalio 560 kilometara drumovima Belgije, Holandije i Nemačke, da bi na kraju triatlona istrčao 127 kilometara, ili tri atletska maratona!

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.