EKSKLUZIVNO: Đorđević preuzima kormilo reprezentacije Srbije!

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Đorđević preuzima kormilo reprezentacije Srbije!

Odgovor na pitanje ko će biti selektor srpskih košarkaša je očekivan – Aleksandar Đorđević.
(FOTO: N. Negovanović)
U krugu kandidata bili su i Saša Obradović i Igor Kokoškov, Dušan Ivković je za naslednika predložio Aleksandra Kesara.
Čelni ljudi naše košarke prednost su dali ličnosti koja je srpsku košarku kao igrač debelo zadužila, a za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << su procenili da i kao trener može mnogo da joj pruži.
Opširnije o dolasku Saše Đorđevića na klupu reprezentacije Srbije pročitajte opširnije u  štampanom izdanju Sportskog žurnala u sredu 27. novembra.
Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Sportski žurnal je vlasnik autorskih prava na sve sopstvene sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod) i vlasnik prava na licencne sadržaje koje na portalu prenosi.

Ukoliko posetilac neovlašćeno i u svrhe koje nisu lične, koristi i u drugim medijima prenosi bilo koji deo teksta sa portala bez pisane saglasnosti vlasnika, smatraće se da vrši povredu autorskih prava Sportskog žurnala.
U slučaju povrede autorskih prava, Sportski žurnal u skladu sa Zakonom, ima pravo na sudsku zaštitu i naknadu štete.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojković: Braniću do 39, a onda u Dorćol

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013

Da li ste sada bolji, zreliji golman nego 2010. kada ste došli u Partizan?. – Sad sam mirniji, stabilniji… – istakao je Vladimir Stojković, golman Partizana.. Do kad planirate da branite?. – Do 39. godine! Posle ću otići u Dorćol, Lokomotivu, da igram centarfora. Treniraću ponedeljkom,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.