Đorđević: Besmrtni puk ćemo svrstati državne događaje

Izvor: Danas, 05.Apr.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Besmrtni puk ćemo svrstati državne događaje

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević i samostalni savetnik Saša Dujović razgovarali su sa delegacijom ambasade Rusije u Srbiji, predstavnicima Ruskog doma i starešinom "Noćnih vukova" Dejanom Ristićem o saradnji povodom obeležavanja manifestacije "Besmrtni puk", saopštilo je danas to Ministarstvo. Članak Đorđević: Besmrtni puk ćemo svrstati državne događaje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djordjević sa delegacijom ruske ambasade o manifestaciji Besmrtni puk

Izvor: Beta, 05.Apr.2019

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Djordjević i samostalni savetnik Saša Dujović razgovarali su sa delegacijom ambasade Rusije u Srbiji, predstavnicima Ruskog doma i starešinom "Noćnih vukova" Dejanom Ristićem o saradnji povodom obeležavanja manifestacije...

Nastavak na Beta...

U Kongu za tri nedelje od ebole umrlo 100 ljudi

Izvor: Danas, 06.Apr.2019, 11:02

Za manje od tri nedelje u Kongu je u epidemiji ebole umrlo 100 ljudi, dok je ukupno od izbijanja te bolesti od 1. avgusta stradalo 700 osoba, saopštilo je Ministarstvo zdravlja. Članak U Kongu za tri nedelje od ebole umrlo 100 ljudi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.