Da li ste znali: Danilović i Đorđević osvajali su medalje zajedno, ali nisu razgovarali! Evo i zbog čega!

Izvor: Svet, 19.Feb.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali: Danilović i Đorđević osvajali su medalje zajedno, ali nisu razgovarali! Evo i zbog čega!

Predrag Danilović i Saša Đorđević su dve legende koje su zajedno “uplovile” u košarkaške vode. Obojica su postali velika sportska imena i prijatelji, ali bilo je dana kada njih dvojica nisu razgovarali.
Predrag Danilović gostovao je sinoć u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u kojoj je govorio o atmosferi koja je devedestih vladala u našoj reprezentaciji.

Iako je naš čuveni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “drim tim“ osvajao gotovo sve značajne medalje zahvaljujući neverovatnom timskom duhu, malo ko zna da baš u vreme oko Evropskog prvenstva u Atini 1995. godine Danilović i Saša Đorđević nisu razgovarali.
“Sad da me pitaš zašto, ubij me ako znam“, rekao je Predrag, na šta mu je Ivan odgovorio da je sigurno bila neka glupost.

“Čak smo izlazili tada sa lepšim polovinama, današnjim suprugama. Sedimo u restoranu prekoputa, on i ja se gledamo, ćutimo. One jedu, mi ustanemo i odemo. Zamisli taj mozak. Propričali smo na poluvremenu neke finalne utakmice ili polufinala, nisam siguran. Sale je namazan, mislio je ’vidi ovaj glupi Bosanac, daj da ga povučem’. Prišao mi je i rekao ’Jedino ti ovo možeš da izvučeš’, rekao je Danilović i nasmejao publiku.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.