Bucku svi pamte kao debeljucu, a evo kakva je riba danas!

Izvor: Svet, 14.Dec.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bucku svi pamte kao debeljucu, a evo kakva je riba danas!








View this post on Instagram















#proudonmyself #work #lovemylife
A post shared by Sladjana Djordjevic Bucka (@sladjana_djordjevic_bucka) on Mar 15, 2019 at 2:12pm PDT


Slađana Đorđević, koja je ostala upamćena kao Bucka, prijavila se pre 12 godina u “Zvezde Granda”. Stigla je do finala, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se na iznenađenje mnogih malo po završetku takmičenja povukla, pošto je prekinula saradnju sa produkcijom Saše Popovića.
Ona se i dalje se bavi pevanjem, a prošle godine je obavestila sve putem društvenih mreža da je skinula oko 35 kilograma.
Nedavno, čuvena Bucka pohvalila se putem Instagrama da je dobila epizodnu ulogu u jednoj domaćoj seriji. Mnogi su se obradovali pošto su je ponovo videli na malim ekranima, a ona će ovo iskustvo zauvek pamtiti.
“Kad verujete u svoje snove, oni se ostvaruju… Hvala divnoj ekipi na predivnom danu snimanja i puno dobrih vibracija… Prelepo iskustvo”, poručila je ona tada.








View this post on Instagram















#svadba
A post shared by Sladjana Djordjevic Bucka (@sladjana_djordjevic_bucka) on May 4, 2019 at 8:33am PDT


Svet Svet
The post Bucku svi pamte kao debeljucu, a evo kakva je riba danas! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević,   Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KIJA IMA VELIKI RAZLOG ZA SLAVLJE, pa se pohvalila time! DANAS JE VAŽAN DAN ZA NJU, evo i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12

Slavlje u porodici...Danas je za pevačicu i bivšu zadrugarku Kristinu Kiju Kockar veoma važan dan, jer je njenoj majci Nadici rođendan...S obzirom daje Kija na turneji u Americi, ona je majci čestitala rođendan putem svog Instagram profila i tom prilikom podelila snimak sa njom...- Srećan rođendan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.