Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trio se oprašta

Fudbalska reprezentacija BiH u ponedjeljak će u Zenici odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Crne Gore. Osim što će ovo biti debi selektora Roberta Prosinečkog pred domaćim navijačima, ovaj meč ostaće upamćen i po tome što će se na njemu zvanično od bh. dresa oprostiti Zvjezdan Misimović, Emir Spahić i Vedad Ibišević.

Pomenuti trio proteklih godina dao je veliki doprinos u reprezentaciji, te je za mnoge navijače stekao status legendi, a čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << N/FS BiH su im se odlučili zahvaliti tako što će na "Bilinom polju" posljednji put nositi najdraži dres.

"Sve mi ovo izgleda da nije stvarno i da nije istina, ali normalno je u karijeri fudbalera da dolaze takve stvari. Igranje za reprezentaciju mi je nešto posebno i iskreno se nadam da neće biti emocija", rekao je uoči oproštaja napadač Herte Vedad Ibišević.

Što se same utakmice tiče, ovo će biti prvi međusobni duel BiH i Crne Gore. Prosinečki će moći računati na sve pozvane igrače, a očekuje se da će svi oni dobiti priliku, neki u duelima protiv Crnogoraca, a drugi nekoliko dana kasnije protiv Južne Koreje. S druge strane, izabranici Ljubiše Tumbakovića u Zenicu su doputovali bez dvije najveće zvijezde: Stevana Jovetića i Stefana Savića. Uprkos tome, gosti se nadaju dobrom izdanju.

"Biće sigurno teško. BiH ima odličnu ekipu, ali imamo i mi odlične igrače. Vjerujem da ćemo ostvariti povoljan rezultat", istakao je napadač "sokolova" Stefan Mugoša.

Utakmica između BiH i Crne Gore igra se danas u Zenici, s početkom u 18 sati. Treba dodati da će danas kontrolni susret odigrati i mlada reprezentacija BiH. Izabranici Vinka Marinovića snage će odmjeriti protiv Albanije. Meč se igra u Elbasanu od 19 sati.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.