Prosinečki postaje tim-menadžer!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Nov.2011, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki postaje tim-menadžer!

Kako "Novosti“ saznaju na "Marakani“ će, početkom drugog dela sezone, treneru Robertu Prosinečkom dodeliti novu ulogu, pa neće morati da angažuju Adžićevog naslednika.

Govoreći o pozicijama Roberta Prosinečkog, predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić istakao je da šef struke ima puno poverenje klupskih struktura i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svih zvezdaša, te da će uz još malo iskustva doći i rezultati. Da nije u pitanju samo puka fraza, trebalo bi da se potvrdi već na zimu, kada će rukovodstvo kluba unaprediti mladog stručnjaka u tim-menadžera.

To praktično znači da će Robi objediniti uloge trenera i sportskog direktora, po uzoru na premijerligaški recept, koji je svojevremeno na "Marakani“ želeo da uvede Slavoljub Muslin.

Prosinečki bi time stekao sva prava u vezi s timom, dovođenjem i prodajom igrača, a Zvezda ne bi morala Adžiću da traži naslednika. Logično, i odgovornost aktuelnog trenera za uspehe i neuspehe, kao i za sve što se dešava unutar ekipe i stručnog štaba, tako bi porasla do granice maksimuma.

Ovo neće biti jedino "prestrojavanje“, kako je predstojeće promene, ili bolje rečeno rotacije unutar kluba, najavio i predsednik Lukić. Naime, Goran Vesić je sinoć podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru, ali neće napustiti Zvezdu. On će ubuduće obavljati funkciju savetnika predsednika, s tim da njegove precizne nadležnosti još nisu objavljene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.