Prosinečki odvodi Bajkovića, rano za Lazovića

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Dec.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki odvodi Bajkovića, rano za Lazovića

Boban Bajković je pred odlaskom iz Crvene zvezde, najverovatnije nastavlja karijeru u Kajzeriju. Robert Prosinečki planira da ljubimca iz dana šefovanja na Marakani ima na raspolaganju i u Turskoj.
Golman crveno–belih je na odmoru u Crnoj Gori, a uskoro bi mogao u Tursku na finalizaciju pregovora. Čeka se samo mig Prosinečkog.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> U Crvenoj zvezdi raspoloženi su da, uz odgovarajuću novčanu nadokandu, dozvole transfer prvg čuvara mreže. Letos je imao ponudu Genčlerbirlija, međutim, finansijski nije bila prihvatljiva.
Nije vreme za prodaju Lazovića
Darko Lazović je i dalje fudbaler od kojeg se očekuje najviše novca prilikom prodaje, ali je opšte mišljenje među novim rukovodiocima da treba da ostane bar do leta.
Razloga su dva: važna uloga u ekipi i činjenica da posle promenljivih jesenjih igara ne može da dostigne visoku cenu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Prosinečki odvodi Bajkovića u Tursku

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2012

  Prvi golman Crvene zvezde jedan je od igrača koji bi među prvima mogli da napuste Marakanu u zimskom prelaznom roku. Kako piše Sportski žurnal, za usluge iskusnog čuvara mreže zainteresovan je turski Kajzeri. Naravno, Bajković je želja bivšeg trenera crveno-belih Roberta Prosinečkog, koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.