Prosinečki: Biće golova

Izvor: B92, 11.Feb.2011, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: "Biće golova"

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je danas da nije zabrinut što ekipa nije postigla gol u poslednje tri pripremne utakmice u Turskoj.

"Ne zabrinjava me jer znam da će igrači biti pravi na vreme. Kada dobiju svežinu, sve će biti drugačije".

"Mi se fizički dobro pripremamo, biće nam mnogo lakše u završnom delu. Do povratka u Beograd odradićemo jako težak posao.", rekao je Prosinečki za sajt kluba.

Beogradska ekipa je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Antaliji do sada odigrala pet kontrolnih utakmica u kojima je zabeležila po jednu pobedu i poraz i tri

nerešena rezultata.

"Za ovaj deo priprema zadovoljan sam kako izgledamo. Već 25 dana radimo, igrači osećaju umor, ali sve će doći na svoje mesto. Bitno je da taktički napredujemo u narednih 16 dana, koliko je ostalo do početka prolećnog dela prvenstva", kazao je trener crveno-belih.

Hrvatski trener rekao je da već sada zna ko će činiti okosnicu prvog tima u prolećnom delu sezone.

"Znam koji igrači su prvih 11. Imamo još dve provere, možda se malo tu nešto i može promeniti, ali u generalnoj probi protiv banjalučkog Borca svakako će igrati tim koji će se onda suprostaviti Smederevu u prvenstvu", naveo je on.

Prosinečki je dodao i da ekipa mnoge akcije nije uvežbavala, jer želi to da učini iza "zatvorenih vrata" kako bi mogla da iznenadi protivnike u nastavku sezone.

"Neke stvari ćemo ipak raditi tajno. Pogledajte koliko je ovde novinara i kamera. Nismo radili ono što ćemo igrati, kada su akcije u pitanju", uz osmeh je konstatovao Prosinečki.

Prolećni deo domaćeg Super lige počinje 27. februara, a Crvena zvezda ima pet bodova manje od vodećeg Partizana.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.