Pašeko se vraća u Brazil

Izvor: B92, 04.Jul.2011, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašeko se vraća u Brazil

Posle operacije tibije, Vinicijus Pašeko se oporavlja na Gradskoj bolnici u Beču, a za nekoliko dana trebalo bi da otputuje u Brazil.

Pašeko će se u prvo vreme, dok bude nosio gips na levoj nozi, oporavljati u domovini, a zatim ćerehabilitaciju nastaviti u Srbiji.

Zbog loma noge na meču protiv austrijskog trećeligaša Kolumbije ne očekuje se na terenu do kraja prvog dela sezone, s obzirom da se predviđa pauza od šest meseci.

Teška povreda još pod mučnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utiskom drži igrače Crvene zvezde, takođe i stratega Roberta Prosinečkog, koji je na duže vreme izgubio jednog od igrača za kojeg je verovao da će donositi prevagu na utakmicama.

Svi smo, a najviše igrači pod utiskom tog loma noge. Velika je šteta za igrača i šok za ekipu i mene. On je uspešno operisan i sada će se oporavljati i verujemo da će sve biti u redu. Najvažnije je njegovo zdravlje. Nisam dobro video tu situaciju na terenu, ali sam shvatio da ne valja kad su igrači počeli da se hvataju za glavu i zovu lekare", istakao je Prosinečki.

Pašeko bi, ako oporavak bude tekao po planu, na raspolaganju Protinečkom trebalo da bude tek za prolećni deo sezone.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.