Dimitrijević zaslužio da ode na pecanje

Izvor: Politika, 26.Mar.2012, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrijević zaslužio da ode na pecanje

Zvezdin trener Robert Prosinečki posle pobede protiv Borca dao dva slobodna dana fudbalerima

Posle pete uzastopne prvenstvene pobede ovog proleća, protiv čačanskog Borca (2:0), fudbaleri Crvene zvezde su dobili dva slobodna dana od svog „šefa” Roberta Prosinečkog. Jedan od onih koji su odlučili da se na kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << opuste u prirodi jeste Miloš Dimitrijević, veliki zaljubljenik u pecanje.

– Što se tiče meča sa Borcem, pamtiće se samo pobeda i nova tri boda. Nismo igrali sjajno, ali je važno da smo i tako nastavili pobedničku seriju iako smo imali niz teških mečeva. Iako se dugo čekalo na gol protiv Borca, nije nas hvatala panika. Verovali smo u sebe jer smo konstantno pritiskali protivnika. Zato smo nagrađeni pogotkom u 70. minutu. Zadovoljan sam i svojom igrom iako sam svestan da još nisam u formi kojoj težim. Prvenstvo je dugo i nadam se da ću igrati sve bolje – izjavio je Dimitrijević koji je jesenas bio član početne postave, a protiv Borca je prvi put ovog proleća bio „starter”.

Crvena zvezda naredni meč igra u subotu (18 č) kada joj u goste dolazi kulski Hajduk. Biće to prilika za novu veliku posetu i šestu uzastopnu pobedu, posle Spartaka (1:0), Javora (3:1), Smedereva (4:0), BSK-a (4:1) i Borca (2:0).

S. R.

objavljeno: 27.03.2012
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.