Jovanović nije više trener Igokee

Izvor: BanjalukaLive.com, 23.Nov.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović nije više trener Igokee

Nakon ubjedljivog poraza od MZT-a u 9. kolu ABA lige 61:76, Upravni odbor Igokee smijenio je dosadašnjeg trenera Vladu Jovanovića. Ekipu će do dolaska novog trenera sa klupe predvoditi Milutin Latinčić. Ubjedljiv poraz od skopskog MZT-a 61:76 koštao je posla dosadašnjeg trenera Igokee Vladu Jovanovića. Srbijanski stručnjak, koji je prošle sezone sa Aleksandrovčanima osvojio šampionsku titulu u BiH, smijenjen je nakon serije loših rezultata. Igokea je ove sezone upisala samo dvije >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << pobjede (Krka, Partizan), i to obje kada je ekipu sa klupe predvodio Jovanovićev prvi pomoćnik Milutin Latinčić. Zbog privatnih problema, veći dio dosadašnjeg dijela sezone Jovanović nije bio uz ekipu, pa je sigurno i to jedan od razloga njegove smjene. Upravni odbor kluba kasno sinoć, nakon sedmog poraza u ABA ligi, održao je hitnu sjednicu, nakon čega je odlučeno da Jovanović više ne bude trener "igosa". Do izbora novog trenera, ekipu će predvoditi Latinčić. U sljedećem kolu Igokea u Laktašima dočekuje posljednjeplasirani Levski, koji je u dosadašnjem dijelu sezone ostvario samo jedan trijumf. Do kraja godine Aleksandrovčane očekuje nešto lakši raspored u regionalnom takmičenju. Poslije duela sa timom iz Sofije, Igokea će ugostiti Cibonu, gostovati Crvenoj zvezdi, a onda ponovo igrati dvije domaće utakmice, protiv Mega Vizure i Zadra. U posljednjem meču u 2014. godini gostovaće u Podgoricu ekipi Budućnosti. (MONDO)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Jovanović smijenjen

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Nov.2014

Košarkaši Igokee doživjeli su u subotu težak poraz kod kuće od MZT-a (61:76) u devetom kolu ABA lige, a dan nakon tog susreta Vladimir Jovanović je smijenjen...Kako nezvanično saznajemo, Jovanović je ostao bez posla poslije serije loših rezultata Aleksandrovčana ove sezone. Igokea je, naime,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.