Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Okt.2012, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk ide u stečaj!

Prvi put u stogodišnjoj istoriji splitski Hajduk ide u stečaj. Gradske vlasti odbile kredit, predsjednik kluba u šoku. "Nije u šoldima sve", jedna je od omiljenih "narodnih" pjesama Splićana i Dalmatinaca. Tačno je, nije u parama sve. Ali, od para mnogo toga zavisi. Upravo to je danas shvatio splitski Hajduk. Na vrlo bolan način. Prvi put u stogodišnjoj istoriji čuveni klub iz Splita ide u stečaj, prenosi Mondo. Sve je zavisilo od današnje sjednice odbornika Grada Splita. U Hajduku su se nadali da će odbornici glasati za davanje garancija za kredit od 30 miliona kuna (oko 4.5 miliona Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/fudbal/hajduk-ide-u-stecaj.html)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hajduk ide u stečaj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Okt.2012

Hajduk  prvi put u stogodišnjoj povijesti ide u stečaj. Na sjednici Gradskog vijeća Splita klubu s Poljuda nije odobreno jamstvo za kredit u iznosu od 30 milijuna kuna. Nakon ovakve odluke izaslanstvo Hajduka ostalo je šokirano, a predsjednik Marin Brbić samo je kratko prokomentirao: "Ovo je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.