Origi poveo Volfsburg ka opstanku u Bundesligi

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Origi poveo Volfsburg ka opstanku u Bundesligi

Važna pobeda, prvo poluvreme pripalo "Vukovima".

Fudbaleri Volfsburga pobedili su na svom stadionu ekipu Kila rezultatom 3:1 (2:1) u prvom meču baraža za opstanak u Bundesligi.

Heroj u pobedi Volfsburga bio je Divok Origi, strelac prvo i asistent kod trećeg gola za Malija, dok je drugi postigao Brekalo.

Jedini pogodak za goste dao je Šindler u 34. minutu.

Već u 13. minutu Origi se našao na pravom mestu i pokupio jedan odbitak u petercu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1:0. Ipak, u 34. minutu, Šindler je izjednačio, posle lepe akcije, Dreksler se praktično ušetao u peterac i samo vratio do saigrača koji pogađa za 1:1.

U finišu prvog dela igre Brekalo je naleteo na jednu odbijenu i sa 18 metara probušio golmana za 2:1.

Konačnih 3:1 postavio je Mali posle sjajnog solo prodora i asistencije Origija.

Revanš meč na programu je u ponedeljak.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Volfsburg pred opstankom u Bundesligi

Izvor: B92, 17.Maj.2018

Fudbaleri Volfsburga pobedili su Kil na svom stadionu sa 3:1, u prvoj utakmici baraža za mesto u Bundesligi...Volfsburg je poveo preko Davida Origija u 13. minutu, ali je trećeplasirani tim cvajte izjednačio u 34. preko Kingslija Šindlera...Josip Brekalo u 40. i Junus Mali u 56. su doneli pobedu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.