Snežana Borjan u Kataru prošetala sandale od 1.200 €, muškarcima su odvratne, a trendseterke otkidaju na njih

Izvor: Luftika.rs, 29.Nov.2022, 10:00

Snežana Borjan u Kataru prošetala sandale od 1.200 €, muškarcima su odvratne, a trendseterke otkidaju na njih

Srbija i Kamerun ukrstili su snage u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, a naša reprezentacija imala je žestoku podršku sa tribina. Između ostalih, tu je bila i Snežana Borjan, supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Borjana, koji na ovom šampionatu brani za Kanadu.
Nakon uvreda sa kojima su se ona i njen suprug suočili nakon utakmice između Kanade i Hrvatske, atraktivna plavuša se skockala i došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da bodri Srbiju u meču koji se završio nerešenim rezultatom, a koji je na najbolji način sumirao naš proslavljani fudbaler Rade Bogdanović.
Ona je na Instagramu podelila i kratak snimak pre samog početka utakmice, a na istom se vidi i da se Snežana i te kako doterala za ovu priliku.
Foto: Instagram/@snezanafi Ova 40-godišnjakinja izabrala je dugačku, crnu haljinu od veštačke kože, a reč je o izrazito modernom i nosivom modelu sa asimetričnim izrezom.
Upotpunila ga je šik, trendi aksesoarima u vidu širokog D&G kaiša sa ukrasnom šnalom, zlatnom ogrlicom i sandalama sa detaljima od krzna brenda Fendi.
Cena ovih sandala je oko 1. 200 evra, a ovaj model neretko zovu i „ružnim“ sandalama jer su inspirisane muškim i prilično su rogobatne.
S druge strane, trendseterke ih obožavaju i na vrhu su najpopularnije obuće već drugu sezonu zaredom.
Srpske vs brazilske žene fudbalera: Lepotice zbog kojih će biti vrelije na tribinama nego na terenu u Kataru

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

FIFA: Hrvatska pod istragom!

Izvor: B92, 29.Nov.2022

FIFA je objavila da je pokrenut disciplinski postupak protiv Hrvatske zbog vređanja Milana Borjana...Tokom utakmice drugog kola Svetskog prventva u Kataru između Hrvatske i Kanade, navijači Hrvatske vređali su golmana Kanade Milana Borjana...Golman Crvene zvezde je rođen u Kninu iz kog je morao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.