Pozdrav iz Srbije – ANA I ŠVAJNI UŽIVAJU U BEOGRADU (foto)

Izvor: Story, 29.Dec.2018, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozdrav iz Srbije – ANA I ŠVAJNI UŽIVAJU U BEOGRADU (foto)

Izgleda da će bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger Novu godinu dočekati baš u Srbiji. Naime, lepa sportistkinja i njen muž stigli su u Beograd, a time su se pohvalili na Instagramu. Kako Ana pokušava da svom dragom svaki put kada su u njenoj zemlji pokaže što više znamenitosti tako su ovoga puta ... The post Pozdrav iz Srbije – ANA I ŠVAJNI UŽIVAJU U BEOGRADU (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZDANJE BEZ DONJEG VEŠA: Sofija Milošević ZAPALILA INTERNET JEDNOM FOTOGRAFIJOM! (foto)

Izvor: Story, 29.Dec.2018

Manekenka i ovog puta izgleda savršeno. Sofija Milošević objavila je veoma provokativnu fotografiju, na kojoj je pozirala bez veša. Manekenka je obukla crni kombinezon i oduševila sve koji su videli fotografiju, a komplimenti na Instagramu su se samo nizali. Nekima je ovo izdanje bez gaćica, samo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.