NOLETOVA NENAJAVLJENA POSETA! Đoković ponovo u BiH: Najbolji teniser sveta vratio u mesto koje je nedavno posetio! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Okt.2020, 10:49

NOLETOVA NENAJAVLJENA POSETA! Đoković ponovo u BiH: Najbolji teniser sveta vratio u mesto koje je nedavno posetio! (FOTO)

Samo dan nakon što je izgubio u finalu Rolan Garosa od Rafela Nadala, Đoković je nenajavljeno došao u Bosnu i Hercegovinu. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"NOLE? OTKUD TI? MOŽE SLIKANJE?" Novak Đoković samo dan posle poraza u finalu Rolan Garosa NENAJAVLJEN stigao u komšiluk!

Izvor: Press, 13.Okt.2020

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ponovo je posetio Bosnu i Hercegovinu. . foto:blic. Samo dan nakon što je izgubio u finalu Rolan Garosa od Rafela Nadala, Novak Đoković je nenajavljeno došao u komšiluk.. Oni koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.