Izvor: Luftika.rs, 06.Dec.2022, 18:36

Lepotan sa Banovog brda postao Kinder-dečak pa osvojio svet: Evo kako danas izgleda

Dečko sa Banovog brda koji je osvojio svet – takav opis može da ide uz snimke koji nam stižu sa TV takmičenja u Italiji, a na kojima je italijansko-srpski glumac Alesandro Eger u zagrljaju zanosne plesačice.
Alesandro Eger, koji je rođen 1991. u Beogradu, poznati je italijansko-srpski model i glumac.
Ovaj lepotan je odrastao na Banovom brdu, a potom se preselio na jezero Komo u Italiju. Inače nam je poznat kao Kinder dečak, s tim što on nije dečak sa popularnog omota, mada >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je objavio tu sliku na Instagramu.
Naime, Alesandro jeste bio jedno od Kinder dece, ali dečak na omotu koji drži Alesandro je zapravo italijanski model Mateo Farneti, što je potvrdila i kompanija Ferero.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger)


Danas je Alesandro velika faca u svetu mode, redovan na revijama brenda Dolce&Gabbana i rado viđen gost na crvenom tepihu. Zanimljivo je da je uz Ledi Gagu zaigrao u popularnom ostvarenju Kuća Gučijevih.
Alesandra, koji živi u Milanu, zavela je pre mnogo godina jedna vatrena Rumunka.
„Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da budem sa tobom na crvenom tepihu, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti“, kazala je jednom prilikom o svom dečku lepa Madalina Doroftei.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Madalina Doroftei (@madalinadorofteiofficial)


Ona je nekadašnja Mis Rumunije i kandidatkinja za Mis Univerzum. Diplomirala je ekonomiju u rumunskom gradu Jaši.
Inače, njih dvoje su zajedno od Alesandrove 20. godine i zajedno vladaju svetskim pistama. Pre toga Alesandro je bio dečko iz kraja.
„Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje“, kazao je jednom prilikom.
Inače, Alesandrova majka je Italijanka koja je bila vrlo uspešna u svetu mode. Radila je za Versace, Byblos i druge velike brendove. Međutim, Alesandro je prekinuo svaki odnos sa njom jer je ona navodno izabrala da ne bude deo njegovog života.
U intervjuu za italijanski Vanity Fair Alesandro je rekao da priželjkuje Oskara, a 2023. treba da se pojavi u novoj hit seriji Unwanted.
Izvor: Zadovoljna
Roštilj iz 80 kvadrata Jugoslavije u centru Kine opčinio strance, čeka se u redovima od 20 metara

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.