Magazin

Lepotan sa Banovog brda postao Kinder-dečak pa osvojio svet: Evo kako danas izgleda

kinder-decko
PrtSc/Instagram

Dečko sa Banovog brda koji je osvojio svet – takav opis može da ide uz snimke koji nam stižu sa TV takmičenja u Italiji, a na kojima je italijansko-srpski glumac Alesandro Eger u zagrljaju zanosne plesačice.

Alesandro Eger, koji je rođen 1991. u Beogradu, poznati je italijansko-srpski model i glumac.

Ovaj lepotan je odrastao na Banovom brdu, a potom se preselio na jezero Komo u Italiju. Inače nam je poznat kao Kinder dečak, s tim što on nije dečak sa popularnog omota, mada je objavio tu sliku na Instagramu.

Naime, Alesandro jeste bio jedno od Kinder dece, ali dečak na omotu koji drži Alesandro je zapravo italijanski model Mateo Farneti, što je potvrdila i kompanija Ferero.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger)

Danas je Alesandro velika faca u svetu mode, redovan na revijama brenda Dolce&Gabbana i rado viđen gost na crvenom tepihu. Zanimljivo je da je uz Ledi Gagu zaigrao u popularnom ostvarenju Kuća Gučijevih.

Alesandra, koji živi u Milanu, zavela je pre mnogo godina jedna vatrena Rumunka.

„Moj čovek, prijatelj, brat i srodna duša. Uvek je čast da budem sa tobom na crvenom tepihu, sa glumcem takvog kalibra! Ponekad ne shvatam koliko si poznat, ali u ovim momentima to spoznajem. Hvala ti što uvek pokušavaš da se osećam da sam na istom nivou kao i ti“, kazala je jednom prilikom o svom dečku lepa Madalina Doroftei.

Ona je nekadašnja Mis Rumunije i kandidatkinja za Mis Univerzum. Diplomirala je ekonomiju u rumunskom gradu Jaši.
Inače, njih dvoje su zajedno od Alesandrove 20. godine i zajedno vladaju svetskim pistama. Pre toga Alesandro je bio dečko iz kraja.

„Pre Italije sam živeo na Banovom brdu, gde mi još žive drugovi iz kraja, sa kojima sam i dalje u kontaktu. Takođe, tu sam uvek dolazio do 13. godine, a onda su me škola i posao malo odaljili, ali čim sam imao priliku, uvek sam dolazio. Jednostavno, to je deo moje krvi. Imao sam oko dve ili tri godine, baka je živela na relaciji Italija – Srbija, te smo išli autobusom od jedne do druge zemlje“, kazao je jednom prilikom.

Inače, Alesandrova majka je Italijanka koja je bila vrlo uspešna u svetu mode. Radila je za Versace, Byblos i druge velike brendove. Međutim, Alesandro je prekinuo svaki odnos sa njom jer je ona navodno izabrala da ne bude deo njegovog života.

U intervjuu za italijanski Vanity Fair Alesandro je rekao da priželjkuje Oskara, a 2023. treba da se pojavi u novoj hit seriji Unwanted.

Izvor: Zadovoljna

Roštilj iz 80 kvadrata Jugoslavije u centru Kine opčinio strance, čeka se u redovima od 20 metara

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link