Janko Tipsarević EMOTIVAN NA OPROŠTAJU nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila

Izvor: Story, 19.Okt.2019, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević EMOTIVAN NA OPROŠTAJU nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila

Iskusni srpski teniser Janko Tipsarević, nakon što je porazom u četvrtfinalu u Stokholmu odigrao poslednji ATP turnir, izjavio je da je maratonski meč sa Japancem Juićijem Sugitom pravi oproštaj. Završni potez našeg velikog asa je raznežio sve, a onda je usledila i poruka njegove supruge Biljane koja je uputila prelepe reči svom suprugu: – SADA ... The post Janko Tipsarević EMOTIVAN NA OPROŠTAJU nakon meča, a evo koje reči mu je supruga Biljana uputila appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIMALO JOJ NIJE BILO LAKO: Biljana Tipsarević se EMOTIVNOM porukom obratila Janku nakon povlačenja i tako naterala suze na oči svim njegovim fanovima! (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2019, 10:45

Srpski teniser Janko Tipsarević odigrao je svoj poslednji turnir na ATP turu, pa se tako praktično oprostio od ''belog sporta.'' Janku je još ostao Dejvis kup sa selekcijom Srbije gde će se i zvanično povući iz tenisa. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.