Ana Ivanović se javno obratila Bastijanu, pa pomenula drugu trudnoću, poruka koju je poslala RAZNEŽIĆE SVE! (foto)

Izvor: Story, 17.Jun.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Ivanović se javno obratila Bastijanu, pa pomenula drugu trudnoću, poruka koju je poslala RAZNEŽIĆE SVE! (foto)

Juče je obeležen Dan očeva, a Ana Ivanović emotivnom porukom čestitala je ovaj praznik svom suprugu Bastijanu Švajnštajgeru. Ana, koja je ponovo u drugom stanju, podelila je fotografiju na kojoj Bastijan u kolicima vozi njihovog naslednika Luku. – Srećan Dan očeva predivnom ocu. Sledeće godine će ih biti dvoje – napisala je lepa teniserka, koja ... The post Ana Ivanović se javno obratila Bastijanu, pa pomenula drugu trudnoću, poruka koju je poslala RAZNEŽIĆE SVE! (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović,   Tenis

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej Lo u društvu bivšeg muža i sadašnjeg verenika na Dan očeva! Proveli zajedno sjajno vreme, a OVIM fotkama ODUŠEVILA SVET! (foto)

Izvor: Story, 17.Jun.2019

Juče se, svuda u svetu obeležavao Dan očeva, te smo tim povom imali priliku da vidimo kako poznati uživaju na ovaj dan. Mnoge poznate mame zahvalile su se jačim polovina na neizmernoj ljubavi i pažnji koju pružaju njihovim mališanima, ali apsolutni pobednik u duploj ljubavi je Dženifer Lopez. ...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.