Radikali poručili Mladiću da se ne preda Haškom sudu

Izvor: Blic, 07.Dec.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali poručili Mladiću da se ne preda Haškom sudu

Poslanici SRS poručili su danas haškom optuženiku Ratku Mladiću da se ne preda Haškom sudu i "izdrži sve pritiske" na njegovu porodicu u Srbiji.

U delu sednice u kome svakog utorka i četvrtka poslanici predstavnivima vlasti postavljaju pitanja, radikali su naveli da se nad Mladićevom porodicom "sprovodi teror u kontinuitetu", a Mladiću poručili da se nikako ne preda Haškom sudu i da izdrži sve pritiske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Oduzeli su njegovoj ženi pravo da prima njegovu penziju, dok se Stjepanu Mesiću daje penzija. Šešelja nekoliko meseci ubijaju u Haškom tribunalu, a država ćuti. Mi nećemo prestati da se borimo za interese građana i Srbije. Mi ćemo izražavati svoje stavove i bićemo protiv hapšenja Mladića", rekao je šef poslanika SRS Dragan Todorović.

Radikali su protestvovali i protiv, kako su rekli, napada na njihovog poslanika Milana Avramovića, prošlog petka u Palati pravde, najavljujući da će od nadležnih organa zatražiti da im dostave podatke o napadaču.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.