Zverev u finalu turnira u Rimu protiv Nadala

Izvor: Beta, 19.Maj.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev u finalu turnira u Rimu protiv Nadala

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u finale turnira u Rimu, pošto je pobedio petog igrača sveta Marina Čilića iz Hrvatske posle dva seta, 7:6, 7:5.Branilac titule je pobedio posle nešto više od dva sata. U prvom setu nije bilo brejka, pa je odigran tajbrejk, koji je treći teniser sveta dobio sa 15:13.U drugom setu Zverev je dva puta oduzeo servis Čiliću, koji je napravio jedan brejk, a to je Nemcu bilo dovoljno da se plasira u finale.Zverev će u nedelju posle 15 časova u finalu igrati protiv Španca Rafaela Nadala, koji će osmi put pokušati da osvoji trofej na tom turniru.Nadal je danas pobedio Novaka Djokovića sa 7:6, 6:3, a ako u nedelju osvoji trofej preuzeće prvo mesto na ATP listi od Švajcarca Rodžera Federera.U finalu u konkurenciji teniserki, od 13 časova, igraće Rumunka Simona Halep i Ukrajinka Elina Svitolina.Halep je pobedila Ruskinju Mariju Šarapovu sa 4:6, 6:1, 6:4, dok je Svotolina bila bolja od Estonke Anet Kontavejt sa 6:4, 6:3.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRANILAC TROFEJA IZBACIO ČILIĆA: Zverev sa Nadalom u finalu Rima

Izvor: Kurir, 19.Maj.2018

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se večeras u finale turnira u Rimu, pošto je pobedio petog igrača sveta Marina Čilića iz Hrvatske posle dva seta, 7:6, 7:5.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.